Συχνές Ερωτήσεις

Φαίνεται ότι δεν σου λύσαμε όλες τις απορίες;

Θα σε βοηθήσουμε να τα ξεκαθαρίσεις όλα! Πιθανότατα, η ερώτησή σου βρίσκεται στην παρακάτω λίστα!

 • Πώς κάνω εγγραφή στο Athens Music Week;

  Κάνε την εγγραφή σου ΔΩΡΕΑΝ εδώ: https://amw21.stix.gr/el/register/

 • Πώς μπορώ να έρθω σε επαφή με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες του AMW;

  Με την εγγραφή σου στην Pro Area σού δίνεται η δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με άλλους συμμετέχοντες του φεστιβάλ μέσα από τον ειδικά διαμορφωμένο πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σου!

 • Τι ακριβώς περιλαμβάνεται στην εγγραφή;

  Με την εγγραφή σου διαθέτεις ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις εκδηλώσεις του συνεδρίου, ευκαιρίες δικτύωσης με επαγγελματίες της αγοράς, προτεραιότητα για κράτηση θέσης στα εργαστήρια και το live event, αλλά και τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τη δική σου προσωπική ατζέντα ώστε να μην χάσεις καμία από τις εκδηλώσεις που σε ενδιαφέρουν.

 • Μπορώ να μάθω περισσότερα για το Συνέδριο του AMW;

  To συνέδριο του AMW διερευνά όλες τις πτυχές της μουσικής βιομηχανίας μέσα από πάνελ συζητήσεων, συνεντεύξεις, ομιλίες, εκπαιδευτικά εργαστήρια και σεμινάρια.

 • Υπάρχει κάποιο κόστος για την εγγραφή ή είναι 100% δωρεάν;

  Όχι. Η εγγραφή σου στο AMW είναι 100% δωρεάν.

 • Τι είναι το AMW Φεστιβάλ;

  To AMW Festival περιλαμβάνει μουσικό συνέδριο, showcases, συναυλίες και παράλληλες εκδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας.

 • Υπάρχουν προγραμματισμένες ζωντανές εκδηλώσεις για το AMW 2021 ή θα γίνουν όλα online;

  Ναι υπάρχουν. Στις 26 Ιουνίου, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα πραγματοποιηθεί συναυλία στην κεντρική σκηνή της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων.  

 • Μπορώ να ακυρώσω την εγγραφή μου;

  Για να ακυρώσεις την εγγραφή σου στείλε email στο info@athensmusicweek.gr

 • Tι είναι το Showcase;

  Σύντομη συναυλία, διάρκειας 20 λεπτών, από καλλιτέχνες που θέλουν να συστηθούν στο κοινό και να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στους επαγγελματίες της μουσικής βιομηχανίας και όχι μόνο. Αφορά σε νέα σχήματα ή σε αναγνωρισμένους καλλιτέχνες που θέλουν να παρουσιάσουν ένα νέο project.

 • Τι είναι το Music & the City;

  Η ενότητα αυτή του φεστιβάλ περιλαμβάνει συζητήσεις, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, εκθέσεις, διαλέξεις, συναυλίες και πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται από άλλους φορείς στο κέντρο της Αθήνας, αλλά πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του Athens Music Week.

 • Tι είναι το Workshop;

  Εκπαιδευτικό εργαστήριο περιορισμένων θέσεων με διαδραστική συμμετοχή και δυνατότητα δικτύωσης μεταξύ των συμμετεχόντων. Απευθύνεται σε καλλιτέχνες, φοιτητές, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες της μουσικής βιομηχανίας.

 • Τι είναι το Panel;

  Δημόσια συζήτηση, υπό την καθοδήγηση συντονιστή, από ομάδα ανθρώπων που ειδικεύονται σε διαφορετικούς τομείς.

 • Τι εννοούμε με τη λέξη Delegate;

  Το άτομο που παρευρίσκεται και παρακολουθεί το συνέδριο εκπροσωπώντας μία εταιρεία, έναν οργανισμό ή τον εαυτό του/της ως επαγγελματία. 

 • Τι είναι το Pro Area του AMW;

  Με την εγγραφή στην Pro Area του AMW, αποκτάς πρόσβαση στην My Agenda και έχεις τη δυνατότητα να αποθηκεύσεις τις ενότητες που θες να παρακολουθήσεις, ώστε να μην χάσεις τίποτα από αυτά που σε ενδιαφέρουν!

 • Τι είναι η My Agenda;

  To πλούσιο πρόγραμμα του AMW καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεματικών ενότητων γύρω από τις νέες τάσεις και εξελίξεις στη μουσική βιομηχανία, με τη συμμετοχή έμπειρων εκπροσώπων της αγοράς, αλλά και εξειδικευμένων εισηγητών. Ανακάλυψε περιεχόμενο που σε ενδιαφέρει μέσα από ομιλίες, συζητήσεις, συνεντεύξεις, σεμινάρια, εργαστήρια και επιλεγμένα showcases από την Ελλάδα και το εξωτερικό!  

  Με την εγγραφή στην Pro Area του AMW, αποκτάς πρόσβαση στην my agenda και έχεις τη δυνατότητα να αποθηκεύσεις τις ενότητες που θες να παρακολουθήσεις, ώστε να μην χάσεις τίποτα από αυτά που σε ενδιαφέρουν!

 • Μπορώ να μάθω περισσότερα για την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων;

  Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στεγάζεται στο παλιό εργοστάσιο φωταερίου της Αθήνας, ένας σπάνιο βιομηχανικό μνημείο που έχει μεταμορφωθεί στον πιο ζωντανό πολυχώρο πολιτισμού στην καρδιά της πόλης, ανοιχτό και προσβάσιμο σε όλους, με περισσότερους από 1.000.000 επισκέπτες το χρόνο.


Δεν βρήκες την απάντηση που έψαχνες;

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και ένα μέλος της ομάδας μας θα σου απαντήσει το συντομότερο δυνατόν!

Contact form (GR)

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.